About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Thursday, April 26, 2012

Pinggan putih


Assalamualaikum...


Memang dah lama plan nak buat hantaran nanti guna pinggan putih. Tapi punya la payah nak cari (yang murah. yang mahal banyak la.huhu)... Ramai kata beli kat KK. Tapi aku pergi kat KL sana takde pulak. Kat Cash Converter Shah Alam pun takde..haishhh susah gak nak cari..

Pastu time jenjalan beli barang kat Jusco Equine try la juga tengok kot-kot ada pinggan tu....

Sekali ada la pulak! Besar lak tu!

Ishhh suka2!! haha






Yang ni besar gak. RM25.90 before less. Tag biru tak tau la less dia berapa.huhu. Kira murah sikit la dari harga asal tu..





Yang  ni cantik. Siap ada kerawang-kerawang. Tapi bentuk bulat and a bit pricey. RM35.90. Takde less.huhu




Yang ni pulak RM11.90 je. Tapi plastik la...



Jusco lain aku tak pi terjah lagi. Nak compare harga mana yang paling murah dan menjimatkan. So, kena surver lagi kot sebelum beli.




*Kat mana nak cari pinggan putih petak ni.............huhu



No comments: