About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Tuesday, July 24, 2012

Choba'an...


Assalamualaikum...


Apa korang rasa bila ada binik orang sebok dok kacau tunang korang? Kacau tu means dia add FB tunang ko tapi tak di accept oleh tunang, pastu dia meroyan tanya kenapa taknak accept..apa salah dia..suruh urgently contact dia..siap bagi no phone hokey..
Dia dah kahwin kot. Alih-alih kata masih menunggu si tunang aku yang padahal baru pernah jumpa sekali je kot. Tu pun entah zaman bila entahnye..
Yang aku tak paham tu dia dah ada laki dah pun. Siap ada anak lagi ha..
Why laaaa dia mencarik jugak si tunang tu.

Nasib baik ko tak accept tau. Kalau accept friend dengan dia, entah meroyan pulak dah pompuan tu jadinya...

Ha kalau kau, takut tak? Takut tak??

Aku?

Mula-mula, boleh tak aku rasa kesian dengan pompuan tu? Yela, rasa macam dia ada sedikit penyakit dalaman je..huhu. Tapi bila pikir-pikir balik, bahaya woo... Memang tak boleh dibiarkan. Eh, memang kena biarkan je pempuan macam tu. Kalau dilayan, makinla menjadik-jadik penyakitnya nanti. Silap-silap kena masuk jail.
Eh apa kaitan? *garok kepala*


Hai dunia...dunia... Makin nak kawin ni ada je benda... Memang betul la P.Ramlee kate...
"Achooba'an...."
Lagi-lagi tengah darah manis ni khenn... HAKK!



*Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Tak moh la jadi 'benda-benda' macam ni. Tak suka, tak suka...huhu


2 comments:

ciksusu said...

ish gatainye pmpuan tu!
rase nk jumpe face to face jek
eh, kte lak emo..hehe

ana, sabar ek..byk doa ok ;D

neng ana said...

ciksusu:
Mmg dah emo dah.haha.menakutskan...
Sama2 la kte doakn yg baik2 sumenye yeh.huhu