About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Monday, April 22, 2013

Salah satu hobi suami


Assalamualaikum...


Walaupun kau di kejauhan.. Ku masih terima parcel ini. Darimu.. =)






Ini la hobi si suami. Suka buat surprise kat isteri. Tau tau je dapat parcel. Macam-macam dah dibeli dan diberinya.

Sekarang ni, even berjauhan pun still meneruskan hobinya ini. Suwit tak?
Aku rasa sweet jek. haha

TQ hubby.. I appreciate it much!


#loveloveohimissyousomuch=(



Sunday, April 21, 2013

Ubat tekanan


Assalamualaikum...


Hari ni saya terkenan. Eh...'tekanan'.
Oleh itu, saya buat kerja lain yang boleh menghilangkan tekanan saya ini.

Hasilnye...



Hi...



Helloo...




Wohooo..!!


-DILARANG GELAK-

Ni first time buat. Tu pon sebab aku 'tekanan'.

Eh rasa seronok pulak. Jom buat lain pulak. huh!


Sunday, April 14, 2013

Pushchair oleh Cosatto


Assalamualaikum...


Sekarang pushchair makin nak up aku tengok kat Malaysia ni kan. Ceh nama nak glemer pushchair tu.
Alah, stroller baby la..senang aku nak paham abendealah tu..

Now, Jiji tengah hunting ini benda kat sana. Ada sepupu kirim bendalah ni. Brand Cosatto. Memang takde jual kat Malaysia. Pelik jugak aku kenapa nak beli benda yang tak ada jual kat sini.

Sekali selidik-selidik (selidik paper, kau malas kan Ana..), barang-barang dia semua super oh-seemmmm!
Harganya pun oh-aiseyhhhhmmmm!
Bapak mahal la.. Tapi kalau mampu, stroller harga seratuslimapuluh juta ringgit pun kau sanggup beli..
*menangis*


Ni yang sepupu tu kirim.

Cosatto Giggle 3 in 1 combo pushchair (All star)
*Gambar size kecik, tak cantik jadinya.huh

      


     



Barang-barang dia yang lain... masyaAllah.... cuteeee sangat!
Super cute ohkey..huhu



Tengok la.. tengok la.....
(Gigih aku save gambar ni nak letak dalam blog punya pasal)







Cantik kan??

Pelis la cakap cantik...

*Mak/bakal mak, jangan ngences ye.heh

Tapi tapi tapi...
Si suami yang baik hati belikan isteri ini =)



Dunlop Biotec X Lite squash racket
(Nama nak match dengan Biotech jugak kan -____-)

Harga if compare dekat sini memanglah amat berbeza. Mana nak dapat limaploh hengget dunlop kat sini woih. Second hand aje aku tengok kat Mudah tu da 70. Kalo cap Giant boleh dapat murah jugak, doploh hengget kot.hehe


TQ hub!!