About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Tuesday, June 18, 2013

Swarovski


Assalamualaikum...


Aku memang peminat lagu-lagu Justin Timberlake.
Lagu dia selalunya memang panjang-panjang. Macam bercerita. Cerita realiti kehidupan.
*ceh pandai aku ngomen
Music dia catchy.
So memang kena dengan jiwa. erk!



Aku SUKA lah semua music video dia.
Dalam video ni perasan tak pompuan tu pakai cincin.
Ye.. cincin dari Swarovski!!

Dulu aku minat gilerss dengan cincin dari Swarovski (Sekarang pon).
Walaupun dia bukan emas intan permata, tapi aku suka dengan ke'chic'kan designnya.
Serious chic. Chic..chick..chicken..!

Dulu masa nak beli cincin kawin pun dah usya kt Swarovski Midvalley. Malangnya, size paling kecik yang dijual adalah lebih besar dari saiz jari aku yg chomel sangat ni (size aku 8.5). Paling kecik dia atas 10 kot. Tak ingat. Dah lama.

Ni yang aku nak sangat dulu ni.

Angelic ring


Maeva white ring



Sedih. Tak dapat beli cincin idaman hati.

Balik cite cincin kat video tu.
Ni cincin yang dia pakai. Design baru.
 
Spiral ring

Cantik?
Pada aku, sesuai untuk orang yang dah berkahwin... Macam aku. Eh!
Takpe takpe.. kat UK ada outlet dia. GBP 119. Murah kalau tak convert. hehe
Nanti aku ce try check kat sana pulak. Kot la time tu tangan aku dah mengembang. Boleh la nak merasa sarung cincin ni. Huahuahua


Monday, June 17, 2013

:(


Assalamualaikum...


Susah
Memang susah
Susah nak puaskan hati semua orang
Hati sendiri pun tak dipuaskan lagi, inikan pulak hati orang

Susah
Memang susah

Tak senang
Memang tak senang

Apa nak buat
Pandai-pandaikan la jaga hati sendiri

Mengadu pada Dia
Dia pasti dengar

Redha



*Eh da lama tak nangis feeling2 ni. Sobss :'(



Monday, June 10, 2013

Rinduuu


Assalamualaikum...


Rinduuuuu


Tengok ticker kat atas tuuuu
4 bulan lagi.. Uwaaa

='((