About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Friday, April 6, 2012

Pantai yang santek sudah pun dikenalpasti.hehe


Assalamualaikum....


Hish santeknye tempat ni....... Aku memang tak boleh tengok pantai yang cantik-cantik nih. Lagi-lagi kalau air dia jernih semacam je... Aku rasa time-time tu jugak aku nak terjun! Macam kat Perhentian dulu. Laut dia...MasyaAllah....Nak menangis je tengok. Itula betapa hebatnya Pencipta yang menjadikan sesuatu kecantikan yang tak boleh dicipta oleh manusia yang terbatas dek akal...


Kat bawah ni bukan Perhentian tau. Aku copy paste je dari Google image tempat tu.
Nak tau ke tempatnya? Takyah la.... Nanti tak surprise pulak... Layankan gambar je la ekkkk.... ;D
(oi bajet ada orang nak amek tau ke???) hahahaha



Tengok tu....


Ko tengok...ko tengok......


 MasyaAllah....



Subhanallah...



Air yang jernih tu yang buat aku tak tahan tu...rasa nak gebedushhhh je...huhu



Ha...ni la tempatnya...hehe



Arrgghhh santek2.....



Tak tahu nak kata apa lagi dah. Santek sangat.....T_T



Aku akan pegi gak tempat ni satu hari nanti..insyaAllah....=)



Must do!!!



Nak naik gajah....!!! Gajahhh....!!! Yeayyy!!
x_x



Haisshhhh tak sabarnye la nak tunggu.. Preparation dah dibuat...ala half je lah kot. Sebab da beli tiket flight! Memang tebaik lah AirAsia nih.. Weehoooo!!!
Cuma hotel je belum cari. Nak study tempat katanya....huhu. Kalau nak cari hotel yang murah, boleh la cari di Agoda...dijamin murah. Katenye.....


Tengkiu la bebanyak kepada Mr. Tunang yang mentransferkan sedebuk duit ke dalam akaun kosong si pentunang supaya pentunangnya ini boleh membeli-belah tiket ke tempat idaman... Untuk kita jugak. Ye dok?? Hahahahaha



*Semoga semuanya berjalan seperti yang dirancang lah ye....heeeee =D



6 comments:

Anonymous said...

nak itut.. nk itut.... ;)

neng ana said...

eh eh macam kenal je org yg nk ikot tu...hahahaha

Anonymous said...

kenal ke?? nk no passport x?? =p

neng ana said...

haha xyah ler..pkai no matric je bole...i kan hapal no u tu.hahaahaha

Syazwani Afandi said...

hello2.....yang empunya blogger nie...kawe nok tannyo..kome pegi thai..beghape total perabih duit

neng ana said...

Syazwani:

Hye Syazwani...utk flight dan penginapan, kitorg beli time promo and awal2 sbb blh dpt murah, around rm7++.
Utk aktiviti, mkn2, shopping2..tak sampai pun seribu.

So, total adalah kurg dr 2 ribu =)