About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Monday, September 8, 2014

Tefal promo RM300 je.. murah!


Assalamualaikum...

Kite nak announce, FB page Gerobok Ana in UK ada buat promo untuk bulan September. Dah la promo, boleh bayar ansuran plak tu..
Haa suke tak..suke takkk... (Ayat Eric Leong skett..) :p

Tefal Bistro 5pcs kaler merah ni murah sangat! OFF RM50 tuu... Cepat la korang order. Promo ni untuk bulan  ni je tau..

Boleh PM Page Gerobok Ana in UK tu ataupun email je kt <rudzanna@gmail.com>



**RM 300** jeeee! :D

Boleh pick-up kat area Serdang. Atau nak mintak pos pun bolehhhh.
Cuma tambah RM30 (sm)/ RM40 (ss)

Box Contains


  • 1 x 14cm Millpan wihout lid
  • 1 x 16cm Saucepan and glass lid 
  • 1 x 18cm Saucepan with glass lid
  • 1 x 20cm Fry pan
  • 1 x 24cm Fry pan

  • *****



    Kalau nak murah lagi, dan kaler hitam.. haaa boleh try set Tefal Delight ni pulak..

    Ni lagi murah.. **RM 280** je! :D


    Macam tadi jugak, kena pick-up kat area Serdang. Atau nak mintak pos pun boleh jugeee...
    Cuma tambah RM30 (sm)/ RM40 (ss)

    Box Contains


    1 x 14 cm milk pan
    1 x 16 cm saucepan with glass lid
    1 x 18 cm Saucepan with glass lid
    1 x 20 cm Frypan
    1 X 24 cm Frypan

    *****

    Selain tu, ada baaanyak lagi barang Tefal yang ada. 
    Macam chapati pan ni, besar jugak sebab diameter dia 30 cm.
    Puas la korang nak berchapati ke.. ber-roti jala ke... ber-crepe kee... hehe

    Madras chapati ni **RM140** 
    Pick up area Serdang juga.
    Atau nak pos, just tambah RM20 (sm) / RM30 (ss)


    ******


    Bukan setakat tu aje.. korang boleh tengok set-set yang lain juga.
    Kot kalau ada yang berkenan di hati..hihi



    Tefal red - 7pcs

    **RM380** Termasuk pos
    Deposit: RM150

    Pan set includes:
    • 2 saucepans - diameter 16cm and 18cm.
    • 3 frying pans - diameter 12cm, 20cm and 24cm.
    • 1 milk pan - diameter 14cm.
    • With 1 steamer basket .
    Pan set features:
    • Made from aluminium.
    • Glass lids.
    • Easy clean with non-stick coating.
    • Suitable for hob types: gas, electric, halogen, ceramic and solid hotplates.
    • Dishwasher safe.


    ******


    Tefal Easycare - 9pcs
    Haa yg ni banyak sket dalam dia.

    **RM380** Termasuk pos
    Deposit: RM150

    Pan set includes:
    • 2 saucepans - diameter 16cm and 18cm.
    • 2 frying pans - diameter 20cm and 24cm.
    • 1 milk pan - diameter 14cm.
    • 1 egg wonder pan
    • 1 spatula
    • 1 slotted spoon
    • 1 large spoon
    Pan set features:
    • Made from aluminium.
    • Glass lids.
    • Bakelite handles.
    • Easy clean with non-stick coating.
    • Oven safe up to 180°C.
    • Suitable for hob types: gas, electric, halogen, ceramic and solid hotplates.
    • Dishwasher safe.



    Suke takkkk???

    Siapa yang bergelar perempuan dah tentu la suka dengan barang dapur ni kan..

    Saya pun pakai set Tefal yang atas ni. Puas hati sangat....!
    Hehe

    Ha nak order tak??

    Boleh PM Fb page Gerobok Ana in UK

    ataupun email kat sini:

    rudzanna@gmail.com


    Jangan lupa bagitau kat semua kawan-kawan, sedara mara, adik beradik semuaa laahh..
    Tengah promo  ni. SEPTEMBER SAHAJA tau! 
    Terima kasihh semuaaa...

    :D