About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Friday, September 21, 2012

Guestbook express


Assalamualaikum...


Dengan masa yang dah takat paras-paras hidong ni, memang tak la aku nak menDIY lagi kan. Semua aku beli jek. Salah satunya guestbook nih.
Aku memang nak sangat ada guestbook so that kengkawan or sedara-mara boleh wishing-wishing and nanti boleh la aku baca selalu. Kenang-kenangan katanya kan...

Beli kat giftforyou.com.my. Aku nak letak link, sekali tengok website tu dah takde! Eh, aku orang terakhir yang habiskan stok ke ape?? Naseb baik aku sempat beli.hehehe

Asalnya benda ni as scrapbook. Nanti pandai-pandai la aku jadikan dia guestbook. Sebab nak sangat kan. Ok la daripada takde. heee




Beli online. Dah sampai dah pun. Siap bagi free gift lagi.
I loike!



*Belom kawin lagi dah dapat hadiah.. TQ kak Atie! :D


6 comments:

Anonymous said...

wowwww ... i like green ... love green ... hihih
cantik..
tp bab guestbook ni kite mmg x wat.

bintanghati said...

wowwww ... i like green ... love green ... hihih
cantik..
tp bab guestbook ni kite mmg x wat.

BIE said...

lolo.. comeinya hot stamping dia tu.. selamat ber DIY guestbook ana :))

neng ana said...

bintanghati:
Ske ijau ek?hehe.eh guestbook ni wane coklat.lighting nmpk ijau kot.huhu

bie:
Hot stamping tu mmg comey..dia shj pn da cntik.xyah deko heavy2.hehe

cik mah said...

Aaa...cntik hot stamping tu..love2 gtu...

neng ana said...

cik mah:
A'ah..kte pn suke..hehe