About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Saturday, September 15, 2012

Halfway shawl.hehe


Assalamualaikum...


Dalam dilema nak pakai cenggane shawl ni nanti. Belum siap sepenuhnya pun.. tapi dah tak sabar nak try jugak. Terpaksa la Dura melayan karenah aku ni -_-"



1) Lilit shawl macam biasa?


2) Pakai tudung bawal macam biasa dan shawl sebagai veil belakang?


3)  Pakai tudung bawal macam biasa dan shawl sebagai veil depan?


Or



4) Pakai macam ika Radiusite pakai half moon nye...


Me? Prefer yang last ni. Sebab tak pernah try pakai camtu.hihihihi


Even belum siap lagi jahit manik, aku nak jugak try. I told you.. I can't wait for longer time.
Because..

I AM SUPER EXCITED WITH MY NIKAH SHAWL! =p


*DIY-thingy might not as perfect as in the market, but the SATISFACTION is PRICELESS

Thanks Dudud =)

6 comments:

cik mah said...

Bestnyer nk siap dah...sukernyer...cik mah pun excited juga....

neng ana said...

Nampak mcm byk da siap..tp selagi tak smpai majlis selagi tu la ada je keje lg.huhu. Jom kte excited sesame! =p

S.U.R.I.A. said...

tantek yer.....nnti dh siap tunjuuk full tauu

Fyrose Zainuddin said...

Ececehhh ala2 Radiusite ana ;) cantik !

BIE said...

Ana.. pakai cara halfmoon, radiusite tu, siyes lawa!

good luck dear.! :)

neng ana said...

SURIA:
Tantek kan?hehehe. InsyaAllah da siap nnt kte tepek.hehe

Apai:
Ala2 je yg mampu..hehe

Bie:
Ha'ah cam bekenan ngn cam Radiusite tu.. Tq Bie! ;)