About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Saturday, September 22, 2012

Wedding band for my h2b


Assalamualaikum...






Alhamdulillah... Sangat happy sebab dah hantar thesis kat Prof sebelum kawin..yeay!!
Lagi happy bila Prof bagi cuti lebih dr 2 minggu..yeayy!!
Happy sekali lagi sebab Prof n Dr. Shuk bagi pinjam cik adik manis Dura, dayana n Maya hari Jumaat nanti! hahaha

Happy yang terbaru..!
Bought wedding band for my husband-to-be last night.. yippie!! Dah selesai barang hantaran akhirnya... Syukur~

Go for silver sterling sebab dari dulu memang aim nak bagi silver. Sunnah nabi s.a.w pakai cincin silver bagi lelaki. Dapat jugak pahala suami I nanti. Tak la pakai sia-sia je kan? hehe

Tak banyak kedai silver yang jual design yang cantik. Especially cincin untuk lelaki.. Jenuh jugak mencari. Sekali..jumpa!


Moon Collection kat Alamanda. Betul-betul depan Tomei and Sembonia.
Kedai ni jual barangan silver je. Design dia sume cantik-cantik. Gelang and cincin perempuan pun cantik sangat... Geram nengok.huhu


Try..testing-testing..
Banyak design boleh pilih.. Dari yang batu besar sampai la ke batu kecik..sume ada. Design old skul ke design yang moden..pun ada. Sediakan duit je..hehe



Akhirnya, tuan badan pilih design moden. Dia suka design yang bukan batu besar tu. Design baru, ada beberapa diamond yang kecik jenis tertanam and ada engrave 2 lines yang tak bercantum.. Complicated nak explain.haha

Still in my budget. As a student, kopak jugak la kalau dah hujung bulan ni kan. hahaha. Takpe, yang penting dia suka, I lagi la suka..heeee



3 comments:

hajar hazizi said...

pilih jgn tak pilih...hihihi..sy dah dapat kad awk...insyaAllah andai tiada aral, muncul la sy nt k..hihi..

p/s ; cantik kad awk

neng ana said...

hajar:
Yeayy insyaAllah kalau dtg nnt kte klikk klikkk tau! hehehe

NUR HAIDA BAKAR said...

hi awak. boleh tahu agak2 berapa ea bajet cincin silver awak beli tu? kite pon tengah carik2 usha2 utk bakal kite. hee.