About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Wednesday, December 12, 2012

Planet Popcorn ala-ala Garrett


Assalamualaikum...


Penah makan Garrett Popcorn tak? Sedap...tapi manis. Makan sikit boleh la. Tapi kat Mines ada popcorn baru. Nama dia Planet Popcorn. Kedai dia kat Ground Floor dekat dengan Subway sebelah parit.
(Parit je aku panggil?? -____-)

Hari tu ada beli kupon dia kat Livingsocial. Al-sedia-maklum, I kan GILA kupon. Lagi pulak dengar cite Maya pasal popcorn baru tu. Kupon tu pulak kuar on time. Macam tau-tau je kitorang tengah sok-sek pasal dia. Seperti aku yang ngantok disorongkan bantal..(eh kena tak?) Aku pun klik klik le...hehehe

Berbaloi kot sebab dengan hanya RM23, anda boleh dapat 6 perisa popcorn! Hover sampai nak besarkan 6 tu.haha

Owhhh I LOVE COUPON~!!
=p




Didatangkan dengan sebuah kotak sebesar kotak printer!



Dalamnya ada 6 paket perisa popcorn. Tinggal 5 sebab dah melantak sebungkus.



Vacuum packing..untuk memastikan kesegaran popcorn terjamin. Cewah memandai.




Ini perisa KARI. Ha kari pun ada, tahu?



Ada macam-macam perisa. Yang dapat tu Original, Caramel, Seaweed, Curry, Coffee and Kimchi.. Yang lain-lain perisa yang tak termasuk tu macam Cheese and Wasabi. Tapi rasanya ada lagi perisa lain. Tak hengat.



Ini Seaweed!
Sedap. Memang ada rasa seaweed la opkos. Tapi Jiji tak suka. I suka je sume makanan pun. Original pun sedap!



Ini size sebenar. Besar-besar macam Garrett jugak kan? Baru puas hati makan!

Perisa lain belum terai rasa. Bagi yang dah bukak tu habis dulu. Perisa lain duk diam-diam dalam kotak, OK?


10 comments:

orked violet said...

mak aihhh..nak!!!!

Sya suke popcorn. Garret tu manis giLE. xbLeh mkn La carameL tu. Yg cheese Lak kLw mkn Lebih segenggam, ps2 mesti muntah popcorn! muak.

Garret Sya suke yg macademia jek

Tp kLw planet popcorn sedap best mcm garret (but less sweet) rase nye kompem psni Sya carik smpai jumpe!!!huhu

neng ana said...

Orked:
Btul Sya. Garrett manis sgt. Yg ni mmg kurg sket manis dia. But still sedap dgn anak tekak kte ni.hehe

Go find Planet Popcorn! hehehehe

NURUN said...

bru tau pop corn ni ada mcm2 perisa. biasa mkn yg manis je.

neng ana said...

NURUN:
Skrg sudah ada macam2 Nurun... :)

ciksusu said...

lapar la tgok popcorn tu!!! nakk!!
nape la jauh sgt -.-"

neng ana said...

cik susu:
Nak dekat lg?Kt Mid ada..hihihi

orked violet said...

aLa..br perasan..RM23 dapat 6 perisa tu sebab kamu beLi voucher groupon kan??br nk excited sbb murah.sob2
nnti kLw groupon wat offer g gtaw ek.sbb Sya sLaLu overLook offer2 cengginih

Sya trun KL ujung bLn ni. ade kt mid ek??nk cari..nk cari..yeay! hehehe

neng ana said...

orked:
Ye..kte beli guna voucher je.menjimatkan! Kalo ada offer lg insyAllah akan ku sebar2kn.hehe
Haa Sya cr la kat Mid..Sunway pn ada..Pv ada..Time square ada..eh byk la.. ;p

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

I pernah try garrets masa di singapore and memang sedap...tapi lepas try planet popcorn ni....dah jadi macam 'garretsntu apa?'...hahaaa

My fav would be seaweed and kimchi! 1st class...

neng ana said...

LoSt cHaRMeD AnGeL:

Haha..saya pn suka kimchi! Tak sangka popcorn kimchi tu sedap sgt.hehe