About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Friday, July 13, 2012

Tq sticker murah!


Assalamualaikum...


Nak tau kat mana? Ce tengok kat Kad Kahwin Ceria. Diorang provide kad kahwin (opkos), round sticker, bunting, banner, paper bags and macam-macam lagi la.....

Yang menariknya, round sticker tu murah gilos! Rm150 sahaja untuk 1000 keping which cost you only rm0.15 per piece. Kalau beli lebih dari seribu akan dapat harga yang lagi murah!
Aku rasa ni dah cukup murah da ni. Tak tau la if ada lagi yang murah dari harga ni. Aku pun maleh dah nak mensevey lagi.huhu



Haha dabak aku letak!





Design pun cantik-cantik... Boleh design sendiri jugak...





Ada banyakkkk lagi contoh design... Boleh la jenguk-jenguk kat FB dia. Nak tukar-tukar warna pun boleh. Ikut tema masing-masing...

Ni antara contoh nak letak kat mana sticker tu...






Order diambik by batch. Cuma 30 order je yang akan dihantar print bagi setiap batch.
Kami dah order. Turn untuk printing adalah akhir Julai nanti. Expected to siap pertengahan bulan 8. So, memang ngam-ngam la. Pastu boleh tempel-menempel...eh tampal-menampal la!




*Say tq kat si tunang sebab dia yang jumpa round sticker murah ni! =p



22 comments:

Rahmah said...

btul2 murah...yg cik mah jumpe pun dlm rm0.18...ni pling murah la...

neng ana said...

Hi Cik Mah ;) Kan..rata2 dalam 20sen ke bawah la kan..

elqays jannah said...

murah!!!tq lawat blog miza..=)) soryy blog kene hack..tu yang tak jumpa..i.allah pasni akan aktif dok blogwalking...=))

neng ana said...

Kesian kena hack.huhu.Tq sudi lawat kte jugak.hehe

Abang Ngah Catering said...

Menerima tempahan "NASI BERIYANI" di sekitar JOHOR untuk majlis perkahwinan,majlis pertunangan,kenduri kesyukuran,majlis berbuka puasa,majlis makan malam dan lain-lain lagi..harga boleh dirunding mengikut bajet anda..untuk keterangan lanjut boleh call 019-7881878..kalau tak angkat,sila sms ye..

http://www.facebook.com/abangngahcatering

Nn said...

murah3....design cantik juga...

neng ana said...

Nn:
Byk lg design cantik2 blh tgk kt FB dia :)

latif said...

salam.. ade sticker untuk 12cm x 8cm.. dalam 500pcs.untuk produk kering.

Shukur Saleh said...

salam ade offer lg x sticker ni?klu ade kasi contact number or emai ke ppe la yg boley berhubung,
ni mail saya
ss_sko@yahoo.com.sg
hope rply asap,
thanks a lot :)

neng ana said...

Latif & Shukur Saleh:

Saya tak jual sticker. Cuma beri information on the sticker we bought. You may contact them through FB here

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.211715735539195.55341.100001023097949&type=3

NORULHUDA MOHD NORDIN said...

Plz quote for round sticker for wedding...1500pcs to hudahayder8309@gmail.com

hanamuii said...

Salam, kalau sy nak oder mcm mana? Sy nak dlm 200 pcs..recycled design pn xpe

neng ana said...

hanamuii:

Wsalam..maaf yek.sy bukan penjual sticker.sy promotekn tmp sj.huhu

Boleh check kat link yg saya bg kt atas..

marhana omar said...

as salam... buat lg tak print sticker ni. Sy dah ada design.. nk print saje..

neng ana said...

marhana omar:

Wsalam.. boleh tny diorg sendiri kt fb dia(link given above)

Mohd.Norhafiz Mohd said...

salam..if utk 500pcs bpe prce..leh email x..stenno_75@yahoo.com..prce 4 tq stcker..

ernadewi said...

As salam
Sis mcm mn nk tempah ni...bg fb atw no telefon sis blh

neng ana said...

ernadewi:

Assalam..erna, sy tak jual sticker ni..sy promotekn tmp yg sy tempah tu je..boleh klik n tny kt link sini:

https://www.facebook.com/ceriakadkahwin

Time kasihh

muhammad ali said...

salam, ada tak at facebook??

neng ana said...
This comment has been removed by the author.
neng ana said...

muhammad ali:

Wsalam..nk tny apa2 psl sticker ni boleh tny kt FB dia ye..FB ceriakadkahwin

colourfulsomethings said...

Nak produk anda nampak standard dan lebih dikenali??

JOM TEMPAH STICKER LABEL UNTUK PRODUK ANDA
Nak buat sticker Majlis Kahwin & Aqiqah pun boleh

TENGOK CONTOH DESIGN KAT SINI https://www.facebook.com/colourfulsomethings/media_set?set=a.789438217819873.1073741830.100002611063587&type=3&uploaded=2

WHATSAPP / TELEGRAM : +6 017.277 1232
P/S : Follow Instagram @colorfulsomethings.design for latest update