About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Tuesday, June 18, 2013

Swarovski


Assalamualaikum...


Aku memang peminat lagu-lagu Justin Timberlake.
Lagu dia selalunya memang panjang-panjang. Macam bercerita. Cerita realiti kehidupan.
*ceh pandai aku ngomen
Music dia catchy.
So memang kena dengan jiwa. erk!



Aku SUKA lah semua music video dia.
Dalam video ni perasan tak pompuan tu pakai cincin.
Ye.. cincin dari Swarovski!!

Dulu aku minat gilerss dengan cincin dari Swarovski (Sekarang pon).
Walaupun dia bukan emas intan permata, tapi aku suka dengan ke'chic'kan designnya.
Serious chic. Chic..chick..chicken..!

Dulu masa nak beli cincin kawin pun dah usya kt Swarovski Midvalley. Malangnya, size paling kecik yang dijual adalah lebih besar dari saiz jari aku yg chomel sangat ni (size aku 8.5). Paling kecik dia atas 10 kot. Tak ingat. Dah lama.

Ni yang aku nak sangat dulu ni.

Angelic ring


Maeva white ring



Sedih. Tak dapat beli cincin idaman hati.

Balik cite cincin kat video tu.
Ni cincin yang dia pakai. Design baru.
 
Spiral ring

Cantik?
Pada aku, sesuai untuk orang yang dah berkahwin... Macam aku. Eh!
Takpe takpe.. kat UK ada outlet dia. GBP 119. Murah kalau tak convert. hehe
Nanti aku ce try check kat sana pulak. Kot la time tu tangan aku dah mengembang. Boleh la nak merasa sarung cincin ni. Huahuahua


4 comments:

norintan suhana said...

harga dia berapa..heheeh..nampak mcam cantik jer

neng ana said...

norintan suhana:

Yup..mmg cantik..harga specifically tak tau plak kte.range 300-500 rm la gitu ikut design. Ce gi tgk kt kedai dia or website ;)

Fyrose Zainuddin said...

ana, spiral ring kat malaysia brapa? kat UK brapa? cantik .... kalau tak mahal nak beli :)

neng ana said...

Apai:

Apai, yg Angelic n Maeva tu kte tgk range dlm 300-500
Tp Spiral tu mahal sket dlm 700 kot. Mahal sbb byk batu..tp cun kan.huhu