About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Tuesday, March 20, 2012

REEBONZ lucky draw winner! weehooo!


Assalamualaikum...


Unveil the surprise........

-

-

-

-


-

-

-

Sape? Sape?? menang ape?? masuk contest ape ni weh?? cane nak masuk ni?? atooiiiiii


Hahaha saje buat saspen kan.hikhik...actually, nak dijadikan kisah...last week en. petunang dapat email yang kate dia menang Harian Metro Coach handbag giveaway by REEBONZ Malaysia...camne ntah leh menang kan...da nama pun lucky kan..syukur alhamdulillah je la...heheeheee


Aku?aku bukan 'lucky'. aku pompuan.so memang tak dapat la.huahuahua...ok lawak bod.
Aku ikut je la dia pi amek adiah tu kat BRDB betul2 sebelah Bangsar Shopping Center...that place was so not me!tp sebab nak amek bendealah tu je kan..huhu


Ok lah kita tengok tb eh gamba dia amek adiah...hehehe


'Ee amek gmb....' agaknye la..hakhak



Ok2...nebes i ok nak tau ape dalam tu... =p



Owh...handbeg je pon...kalau iPad best jugak..haha

Suma gamba kat atas tu pakai henpong je..gamba adalah sangat kasihan.kat bawah ni gamba agak menggembirakan sikit la.hehe




Cc..cco...ccooaa...ccoooaaacc....ccooooaaccchhh??!!
(ko tak payah la nak terkejut sgt!) haha




Ok i tau...its ori =p



COACH Kristin Signature Sateen Zip Top Tote! Weeeeeeeeee


Haa macam mana leh dapat ni?Ko gi la mana2 website yang ada iklan dari REEBONZ. ape2 la iklan yang ada lucky draw.Pastu kena register punya...pastu tunggu je la ko dapat email ke tak.kalo tak dapat maknanya memang tak dapat la..huhu






*Alhamdulillah....jimat sket duit kawen.hehe..tapi kesian,org lain yg menang, i pulak yg dapat.hihi

No comments: