About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Thursday, October 11, 2012

Terima kasih kepada pemberi hadiah kawen ;)


Assalamualaikum...


Haa dah selesai majlis kan. Kami pun bukak la hadiah yang dapat dari kawan-kawan, sedara mara dan jugak sesiapa saje yang beri hadiah haritu. Alhamdulillah mostly semua barang tu sangatlah membantu untuk kami yang baru nak mulakan hidup ni. Antara hadiah yang kami dapat:

Microwave oven, multicooker (ada 2 ke 3 tak hengat), toaster, table fan (2), toto, comforter (3), dapur gas (2), luggage bag, jam dinding, set pisau (dudud =p), gelas, pinggan mangkuk, set periuk (2-3 jugak), rice cooker, blender, tupperware (banyakkk), coffee maker, hair dryer, jubah, sejadah, kain batik, buku-buku....
Ooooiiiii banyak lagi la. Sempoottt la nak listkan banyak lagi.. -_-"

Papepon kami sangat terharu and berterima kasih banyaklah kepada mereka yang menyumbangkan hadiah-hadiah tersebut.. InsyaAllah akan digunakan jugak nanti =)


Ni sebahagian hadiah dari rumah pempuan. Rumah I la.hiks!



Ni lak sebahagian hadiah dari rumah husband. Dah bukak masa malam menyempak..





Yang ni hubby pakai kopiah hadiah dari pakcik jiran sebelah kat rumah husband. Tak, act, aku yang suruh pakai kejap untuk jadi demo walaupun time tu dia tengah buat koje.huhu
Tecik dan comey tak?? Tq pakcik! =p





Thanks u'ollsss... ;D


8 comments:

cik mah said...

Seronoknyer dapat bnyak hadiah.....

neng ana said...

cik mah:
Seronok sgt!hehe

mizaharun86 said...

bestnyee adiahh...hehe teringat dolu2...cam lame da je..kawen skang best adiah best2 kan=) people r creative..anyway..enjoy yr married life ana! n cepat2 dpt baby tau!

neng ana said...

miza:
Best sgt da mcm bdk2 dpt gula2.haha
InsyaAllah mija.doakan utk kte ye.huhu

Fyrose Zainuddin said...

Sadis bile teringat kisah nak bawa hadiah kau balik kg ana :( tp nasib baik dpt jugak sampai kat rumah perantin heheheee..

neng ana said...

Fyrose:
Nape pai?ce cite..ce cite...

Fyrose Zainuddin said...

Panjang citenye ! Namgis jap dulu :( hehe

neng ana said...

Fyrose:
Nanti we talk later later ye ;)