About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Friday, October 19, 2012

Wedding review: The hantaransss


Assalamualaikum...


Baru ni nak sambung balik review kawin-kawin ari tu -_-"
Kali ni nak cite pasal hantaran pulak. Pecaya atau tidak, hantaran baru dibuat siang Jumaat which is malam tu nak nikah..
Haaa pecayelah..... Dengan bantuan orang-orang kuat tersebut, terhasillah 11 dulang hantaran yang simple-tak-simple-sangatlaaa tapi jenuh nak buatnye..huhu


Dah cakap dah rumah time tu macam tongkang pecah..


Ini barang memang teda ong. Sesape buat mesti tak settle.. Penat otak nak pikior macam mana nak design perfume tu. (Perfume je kot..tapi....)


Yeahhh Dudud berjaya hasilkannya!





Selesai!

















Barisan biru-pink pulak dari lelaki...











Suwit kan? =p


8 comments:

cik mah said...

mmg suwit..warna yg lembut n cantik sngt hantaran.....

neng ana said...

cik mah:
Hehe tq cik..suwit like candy ;P

Amalina Ali said...

Ha, sangat suweeetttttt... hantaran dari Ana cantik. Bantal tu..... Jatuh cinta. ^^

neng ana said...

Amalina:
Haa ape lg Nana..DIY la! Murah, menjimatkan dan kepuasan hati yang berganda! kakaka

hajar hazizi said...

ana..bunga tu bunga hidup ke bunga artificial jer?bli kat ne ek...
hantaran utk ana tu cantik btl warnanye..berseni yg buat tu..hihi

neng ana said...

Hajar:
A'ah family in law n Jiji sendiri yg buat tu..hehe
Tu bunga artificial Hajar. Foam flower. Mmg cntik. Kte beli kt kedai brg perkahwinan kt MITC Melaka time tu. Jiji plak bunga yg sama tp beli kt Nilai.
Cantik bunga tu. Nmpk mcm fresh flower kan.hehe

ada mokhtar said...

sweetnye hantaran dr pihak lelaki tu :)

neng ana said...

ada mokhtar:
Ha'ah kan ada..kte pn suke.hehe