About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Saturday, August 9, 2014

Mak-to-be pulak :D


Assalamualaikum...


Alhamdulillah.. Syukur sangat-sangat...

Doakan yang baik-baik eh :)






First scan baby at week 12, 2 days.
Baby baik je dalam tu. Pastu dia moving sket-sket. Aduiyaii cuteee lah! hehe


Belum nak tulis banyak lagi sebab kte kena alahan yang agak teruk juga. Tunggu baik sikit nanti kte nak cite pengalaman sepanjang first trimester ni.


Ok tu je. Hehehe

3 comments:

cik mah said...

Tahniah2...ala kiutnyer tgok bby dlm tu....

yanie yusuf said...

wahh tahniah..

Unknown said...

Salam para POKERMANIA....
Dalam Event Ulang Tahun Poker99.net situs poker online terbaik & terpercaya mengadakan
Hot Promo Poker99.net Edisi Ramadhan :
- Bonus Extra Deposit 10% ( Max 50Ribu )
- Dalam 1 hari bonus hanya di berikan 1 kali
- Maksimal bonus yang di berikan 50.000 / hari
- Pengambilan bonus harus di konfirmasi ke live chat terlebih dahulu
- Minimal turn over harus mencapai 3x dari nilai deposit anda
NB : jika ada terdapat unsur kecurangan maka bonus akan kami tarik kembali

Mari segera daftarkan diri anda dan nikmati bonus deposit nya setiap hari :)
LINK >>> http://poker99.co/

Jangan Lupa Memberitahukan Promo Menarik ini kepada Kerabat Anda.
Silakan hubungi kontak kami di :
WEB : http://poker99.net/
LINK ALTERNATIF : http://kartu99.net/
LIVECHAT : http://bit.ly/1TTxFqq / http://bit.ly/1WCbo4A
FB : http://bit.ly/1TP3NJ2
PiN BB : 5C0356AE
WA : +669 8314 500
YM : Poker99_cs1