About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Monday, August 6, 2012

Draft kad kahwin


Assalamualaikum...


Draft kad kahwin dah siap! Dapat dalam softcopy. Then, aku print out untuk tengok in real.. Tapi ada beberapa benda yang nak kena betulkan.. Yela, aku kan cerewet........ -_-7






Memang simple je.. Kad jenis poskad. Senang tak payah nak selak-selak. Bukak sampul je terus terpampang nama haku. Lagipun, MURAH! Haha

Heharap draft kad ni boleh siap cepat-cepat. So that, boleh print cepat-cepat and siap cepat-cepat pastu boleh kawin cepat-cepat...HAK!



7 comments:

Rahmah said...

Hehe..klaka la ana ni...btul tu..snng n jimat pkai sehelai je kan...

anaztasias nora aira said...

Memang kena cek betul2 kan dear. chayok2 !!

neng ana said...

Rahmah:
Hehe.berjimat cermat amalan mulia..hee

Nora:
Yup btul tu..kena check takot nnt salah2.huhu

anaztasias nora aira said...

lepas check, sila edar yea hehe :)

kawan saya sebelum ni salah nama mak. tp masa tu dh print. sedih dia :(

neng ana said...

Nora:
InsyaAllah..mst kena bg.hehe.eh tp kn bila ek nk kumpul address ni? Majlis sy 29 Sept ni. Agak2 Nora, bila waktu yg sesuai utk kumpul address n pos?

Amalina Ali said...

Salam. Ana, Nana nak mtk tlg vote kat picture ni. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3981610751725&set=o.322511197780011&type=1&theater

Thanks. :)

neng ana said...

Amalina:
Wsalam. dah vote.gudluck! ;)