About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Sunday, May 19, 2013

Cerita beli buku lagi -_-


Assalamualaikum...


Tadi pegi MPH Mid valley sebab nak habiskan voucher. Ni.. aku beli buku ni..




Bahahahahaha

Terkejut?
Aku sendiri yang beli pun tak caya. Ada 2 sebab beli ni.

Sebab 1: Diary ni cute woohhh
Sebab 2: Preparation laaa..ape lagi (Sebab utama actually.haha). Lagipun buku ni bukan untuk yang da pregnant saje, untuk yang tengah plan plan nak pregnant pun seswai baca and beli. Cumanya tak tau la bila nak tulis diari tu..hehe


Pastu beli buku ni plak.
My very first trilogy novel -_-"



Beli sebab murah. 3 bijik ni RM59.90 je kot.
Yang first The Hunger Gemes tu macam dah start best. Sebab dah tengok movie dia kan. So dah tau la camne jalan citenye. Catching fire ngan Mockingjay tu tak tau lagi best ke tak.
Adaasa, kite habiskan ye ana ye... Motivate diri sendiri.heh

Ok da ngantok. Esok nak koje..

Zzzzz



2 comments:

zean anuar said...

salam...
mcm kenal...
kita penah makan dekat miyagi sama2kan...
masa ur husband belanja tu...
I jd tukang menyibuk faridda n dr ain...
=)

neng ana said...

zean anuar:

Wsalam..eh hye! :)
Oww jmp kat sini plak kite ye..hehe