About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Friday, August 10, 2012

Rumah sewa area Serdang, Seri Kembangan etc..ada tak??


Assalamualaikum...


Payah betul nak cari rumah sewa kan? Eh, tak tau la payah ke tak sebab aku tak pegi servey live lagi. Cuma buat survey online je. Macam bese la, try cari kat Mudah, iProperty, etc. Jenuh gak la weh... Nak cari yang macam dikehendaki tu memang agak susah.

Start masuk this September/October 2012. Nak cari tempat yang boleh pegi UPM and South City dan jugak monthly rental below RM500. Tak kesah la kat Serdang ke, Seri Kembangan ke, Balakong ke, Equine ke, Bangi ke, Kajang ke....hah sampai ke Kajang pun ke..pun boley.. Kalau fully/partly furnished lagi la best kan. Sebab nak duduk tak sampai setahun pun dalam 5-6 bulan je..

If la sesape ada tahu mana-mana rumah untuk disewa seperti kriteria tersebut, pelisssss la inform aku yeh.. Kalau tak, aku dok asing je la dengan laki aku tu.huhu. Eh, gatai ke? Tak kot. Normal la dah kawin mesti la nak duduk serumah dengan suami kan? Yang gatal tu yang belom kawin dok serumah tu la yang gatal...huhu




Elo Titi... Nak rumah macam ni boley??

Ha boleh.....
In Your Dream! la...HAHAHARAPAN




*Selamat meraikan 10 malam Ramadhan terakhir. Selamat beramal =)


2 comments:

ciksusu said...

cutenye rumah tu!
haha..

hope ana dpt rumah k ;)
kte pas raya baru nak survey rumah..

neng ana said...

Kan?haha. InsyaAllah kalo ada rezeki..kalau takde, ddk jauh la nmpknye :)