About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Monday, August 13, 2012

Kad dah siap print yeay!


Assalamualaikum...


Kad kahwin da siap cetak! Wah CETAK sangat...!
Tak sabau nak tengok depan mata belolok ku ini. HAHA. Ini gambar yang berjaya dicurik. Tak sabar punya pasal kan. Hehe



Yes, very the petak one.. Sangatttttt suka!!

Ok mak jemah terlampau sudah hover eksaited katenye.. Kad belum sampai di tangan ye. Cuma dah siap printing je. Walaupun belum sampai di tangan, haku dapat rasakan kekiut-miutan kad tu nanti. HARHARHAR

Tak sabau dah nak bawak balik bagi mak ayah cuti raya ni.. Boleh la kata..

"Ayah, nah ni kad kawen angah. Esok angah nak kawen ek?"

*berlalu sambil tersipu-sipu malu selepas kena pelempang se-das*

Haha. Gelojoh. -__-7

Eh alamak, alamat kengkawan tak collect lagi.. Bila masa la agaknye nak pos ek? Sebulan sebelum majllis patut ke? Ke cepat sangat? 2 minggu sebelum? Eh macam lambat sangat.. 3 minggu sebelum? Ok kot.......
Bila ni? Bila ni???
@_@



*Ate ade ke sesape nak kad yang tak seberape nih... heeeeee

8 comments:

mizaharun86 said...

sbulan before tu ok da ana..kite post time2 tu gak..lam 3 weeks before...kalo leh jumpe kengkwn raye ni lg bagus..passing je tros..nk pos pun byk tu..setem pun mahe bebeno..tebeliak mate duk bayo beli stem ari tuh

Amalina Ali said...

nana nak kad dari ana.

nak jugak nak jugakkkk... hehehe..

ciksusu said...

comey!!

neng ana said...

Mija:
Kalo kte mst da tejojol kua mata ni ha.haha.tu la kte pn plan nk bg time ry ni.jimat sket kan.hehe

Nana:
Bagi kte alamat nana! Nnt kte pos ek.hihi

ciksusu:
kad awk pn cntik.emboss2 siap.hehe

Cik Galaticos Cipot said...

peeewit..
mekaseh tempah kad ngn kite...
:)

neng ana said...

Cik Cipot:
Mekaseh jugak Aja tolong buatkan kad yg comey ni...hehe

Fatimi Sabri said...

katne yea awak tempah kad yang cumil ni???? brape posen 1???hehe

neng ana said...

Fatimi Sabri:

Saya tempah kt sini..

http://galaticosartdesign.blogspot.com/

Harga mungkin dah berbeza. Awk boleh email dia tny ye.. :)