About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Sunday, August 5, 2012

Gether-gether @Bumbu Desa


Assalamualaikum...


Last Wednesday, aku pi iftar with my besties Aza, Apai and Taca. Kitorang memang dah laaama berkawan. Since tadika lagi tau. Pastu masuk sekolah rendah, sekolah menengah memang satu kelas je sokmo. Lepas abis sekolah, aku ke selatan. Tapi tak aci betul they'ol bertiga-tiga ke Shah Alam. Tinggal la aku keseorangan kat bawah tu...ciss!

Dah jodoh, tak ke mana ye dok? hehe. Akhirnya we'ols dapat la berjejak kekasihan kembali di tengah-tengah. Tapi bila masing-masing dah kerja, memang la sebuk manjang kan. Nak cari masa yang pas untuk sume orang ni berjumpa is sangat la susah. But last week, we make it real, yeayy!

Dah lama tak together-gether macam ni. Last dulu time bulan pose jugak kot. Time tu sempat la tidur kat rumah Aza satu malam. Memang best.....Tapi kali ni kita makan-makan saja ye..hehe

Lemme introduce my sweet and beautiful girls in Geng Stapler...!
(Bajet gud-gud je ada nama geng macam geng mafia. Ohoi~)



Oh sory.. tuan tanah kena pijak tanah dulu. HUAHUAHUA


The sweet and sengal Taca!


The gojes and gonjeng Apai!


The lovely and ngokngek Aza!



Kitorang buka puasa kat BambuBumbu Desa, Midvalley. Kengkonon buat surprise jugak kat Aza as her birthday yang dah lepas 2 hari. 


Center piece guna fresh flower..cun!


Ok disebabkan bulan puasa always fully booked, kena la reserved awal-awal ye.


Birthday cake for Aza! Oh memang sumpah lupa nak snap makanan. Makan memang dah tak ingat apa dah. huhu. Time tu makan ayam bakar, ayam apa ntah lagi satu, gulai cumi (mahal!), sambal udang, sayur campur and sambal macam sambal belacan. Makanan kat Bumbu Desa ni basically serve makanan padang ye. Lauk memang banyak. So kena pilih dulu lauk apa then diorang akan masakkan. Kira masak fresh-fresh la githoo...


Eh sebok lagi nak inteprem -_-!


Geng Staple..uhuiiii  >;<

See the total RM....kaachiingggg!!


Ok pastu kita pi jenjalan ronda-ronda naik kete baru Aza, yeayy!!






My dear friends..
Our friendship is a special gift.
Generously given.
Happily accepted
and
Deeply appreciated...

I love you guys till the end of life. Till we meet in Jannah, with Allah will and aminn.
=')


2 comments:

anaztasias nora aira said...

beshnya kaur dgn kawan2. seronok kan !

neng ana said...

Seronok sgt!! ;)