About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Sunday, May 27, 2012

First draft thesis dah dapat! huhu


Assalamualaikum...


Hari ni hari Jumaat. Cuaca pulak sangatlah nyaman sebab baru lepas hujan. Rasa tenang je hari Jumaat ni kan..
Alhamdulillah...

Hari Jumaat ni jugak nak kena jumpa Prof amek first draft thesis. Berdebornye rasa..rasa tak tenang takut kena marah.haha. Yela, aku selalu fail kot bab-bab writing ni. Confirm dia rasa bengkek je bila baca thesis aku.hahaha
Now draft thesis dah ada dalam tangan aku. So, aku kena buat baaaaaanyak correction. Mood nak update blog pun dah kedaung. Banyak benda berserabut dalam kepala hotak ni.

Kalau stress stress tu banyakkan la baca doa ni. Jangan sedih-sedih..


Hasbunallah wa ni'mal wakil


"Cukuplah Allah Sebagai Penolong Kami dan Dia Adalah Sebaik-baik  Pelindung"




*Siap bung-bunga.huhu.. Amek dari SINI.



No comments: