About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Friday, February 8, 2013

Strudel @ Pastry House (pH)


Assalamualaikum...


Pergi sini....



Beli ini....



Inilah 'ini'...hehehe


Blackberry strudel...
Kat kedai ada macam-macam buah. Apple, cherry, mango....



Untuk mereka....


Happy belated birthday Feb's babes...hihi
(Yang tudung biru tu inteprem je =p)


Gantikan kek yang common tu dengan strudel yang best ni untuk acara potong kek pun boleyyy....kan?? :D
Harga pun okok saja dong~





Update:

Disadarkan Sya kerana tidak komen sedap ke tak.hahaha

Disebabkan aku ni tergolong dalam golongan antu pastry, maka strudel ini adalah SEDAP!! haha
Sapa yang tak suka pastry pun pasti akan suka ni.

Nampak macam keras kan? Tapi percaya la, memang lembut teksturnyeee
Lapisan pastry macam roti croissant tu sangat nipis. Nyum nyummm...
Filling dia pun sedap. Terasa blueberry or mango nya.. (aku penah rasa 2 ni je). Combination manis jam diseimbangkan (Wahh) dengan rasa creamy custardnya yang tak terlalu manis tu, memang ngam la blueberry jam + custard filling, diapit dengan pastry lembut berlapis-lapis..hehehe


*Eh eh, lap mulut sendiri. Tetiba teringat lagi strudel ni....

4 comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Buat gua lapar tau beliau neh

neng ana said...

Lord Zara:
Gua mmg suke post entry mkn2 ni.haha

orked violet @ SYA said...

La..de comment pn sedap ker x??
huhuu

neng ana said...

Sya:
Aaaa da update..boleh plak tak komen kesedapannye kan.haha
TQ remindkn..hihi