About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Monday, March 18, 2013

Mat Smart sudah terbanggg~


Assalamualaikum...


Eh eh rasa janggal pulak tulis blog ni. Ngengade nak janggal janggal aih.. sebab dah lama tak update kan. Ishk!

2 minggu sebelum ni memang busy sket la. Busy teman Jiji ke mana-mana. Ye lah, nak duduk jauh lepas ni, kena lah berkepit je selalu kan.
Eh, lama ok. 7 bulan kotttt


=(


Dalam masa 2 minggu tu, kami sempat dating ke Genting nunn. Along nak sponsor bilik, aku tak tolak. hee
Lepas tu kitorang bercuti ke rumah Ipoh pulak. Dekat seminggu jugak la. Nak spend masa terakhir dengan orang tua..
Lepas tu pulak, balik ke kampung Muar. Ke sana ke sini, kira busy la tu kan?


=((


Semalam hantar Jiji ke airport.


=(((



Sedih.
Ye lah, kena berpisah sekejap kot. Lepas kawin ni mana la aku penah ditinggalkan. Ada la dia pegi Korea dulu. Tapi seminggu je. Kali ni bukan seminggu.. bukan sebulan... Tapi 7 bulan!!


='(



Tapi takpe, aku dah ready dah. Kat airport pun dah tak nanes sebab dah habiskan nanes sebelum dia pegi lagi.huhu


Family Ipoh and Muar.
Semua datang. Eh tak berape nak semua. Adik and adik ipar tak cukup.


Untuk suamiku,

Belajar rajin-rajin tau. I takde ni, boleh la u focus betul-betul. Nanti I datang, boleh kite berjimba-jimba (sekejap)..hehehe
Jangan lupa Allah. Semoga Allah kuatkan hati kita dan dipermudahkan segala urusan. InsyaAllah, aminnn



Tengok, tengok.. Aku tak sedih pun kan.

=(((((



Owh ye, 


Inilah dia Mat Smart kesayangan sayeeee
:')


3 comments:

Mohd Azinuddin Ahmad Mokhtar said...

sabo yer....

yaumil hidayah said...

comelnya basikal basikal ni..

sebenarnya nak ckp semoga korang tabah menghadapi dugaan berjauhan, semoga Allah kuatkan hati korang suami isteri dan semoga perkahwinan korang diberkati Allah. amin ya rabbal alamin..

neng ana said...

Si suami:
Baiklah! Muahh! ;)


yaumil hidayah:
Trima kasih sgt dgn doa tu..aminnn
Harap kamu juga baik2 di sana ye :)