About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Thursday, February 21, 2013

Album kahwin


Assalamualaikum...


Album kawin dah dapat. Sebenarnye dah lama dapat. Sekarang baru nak masuk blog. Tu pun sebab tengah kemas-kemas barang sket nak pindah, teringat tak amek gambar album-album ni lagi.




Ada 2 sticky album, 1 custom and 1 gambar size besar plus frame putih.





Ni sticky album dari Ezy. Gambar majlis kat rumah aku. Frame putih dengan gambar besar (tak snap) pun dia bagi. I loike!
Yang sangat bestnye album ni tak sampai sebulan dah siap. Tak silap 2 minggu je kot.
Suke gilos aku.



Ni sticky album dari Fahmi. Dia pun one of photographer kat rumah aku time tu. Cover sama plak diorang buat. Maybe sebab gambar tu yang paling menarik kot.....



 

Ni custom album Fahmi buat jugak. Cantik, kemas, gambar lawo. Oh ye, custom album ni berat. Penat mengusung ke sana sini. Tapi takpe, aku suka usung sana sini.heh

Sume hasil dari Fahmi pun dapat dalam 2-3 bulan. For me, just nice. Tak sekejap and tak lama sangat. Pueh ati ai. Btw, Fahmi orang Ganu. Tapi kerja sini. Sapa mau dia, boleh roger-roger dia deh =p




Cute~
Ni Kak Siti, Abg Nyah n baby yang bagi. Album untuk gambar size A3. Plus sepasang bebear untuk gantung dalam kete.
Tq2..!


Kesimpulannya, sangat puas hati sebab gambar cantik-cantik, album kemas dan aku sukeee lah!



4 comments:

cik mah said...

cantik cover album..bestnyer dah ade gmbar nk belek2 slalu kan...

neng ana said...

cik mah:
a'ah best..kte suke sgt cover album sume tu..hehe

Anonymous said...

sile bawa semua album ke 655 18/2A
-sekian.. ;)

neng ana said...

Anon:
Auk lah anon.. ;p