About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Thursday, October 31, 2013

Master dah habis! Hoyeehh


Assalamualaikum...


Akhirnya berjaya jugak habiskan Master ni.... -____-




Family and family in law yang datang. Thanks for coming! (even it was in Monday and aku rasa kecewa gila sebab Isnin orang kerja n for sure aku tanak susahkan orang cuti semata-mata nak datang konvo aku. Terharu. huhu)


Segala penah lelah selama 3-4 tahun ni akhirnya berbayar jugak. Hanya orang yang buat je tau kepayahan, suka duka hidup seorang Postgraduate student ni. 
Pada aku, it is not only to get the scroll itself, but the experiences gained, all the obstacles, the enjoyable moments and the hardship of being a student, a daughter, a wife and a slave of Allah, couching me how to survive and achieve the aims of life. Seriously, banyak perkara yang aku dapat belajar. Pengalaman ni lah yang mematangkan diri yang sebelum ni tak berapa nak matang ni..


My special thanks to those yang banyak membantu dalam tempoh beberapa tahun ni especially mak ayah and keluarga. They are very supportive family ever! Yela, family sendiri kan.. Ayah mak lah yang banyak bagi semangat bila jatuhnya Ana yang dulu sampai la budak ni bangun dan sedar yang hidup ni banyak lagi benda yang kita boleh buat. Terima kasih MAK AYAH!! Muaxxxx


Then barulah kepada suami terchenta.. (sebab buat Master dulu baru kawin kan.hehe). Jiji banyakkkkk jugak tolong aku masa habiskan Master ni. Thanks a lot bebeh. I love you so much lah!
=)))


Kat kengkawan jugak... Ya Allah, memang la kalau takde kawan tak boleh hidup kan? Diorang la yang memeriahkan setiap hari-hari kita selama ni kan. Lab mates, house mates, childhood friends, bff, sepupu sedara sume...haihhhh tak boleh nak listkan sume... 
Thanks each of you for your wonderful friendship!!! 
=)


Eh dah macam acknowledgment thesis plak.haha



Ahhh I am blessed :)
Alhamdulillah...


*Now tengah pack barang untuk pindah balik kampung. Yeahhhh!!!

2 comments:

cintabella said...

yaiy..tahniah ana :)

neng ana said...

TQ elly! ;D