About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Tuesday, December 25, 2012

My wedding dress designer a.k.a my bestie!


Assalamualaikum...


Yaaa hari ni cuti. Banyak benda nak buat ni.
Nak amek road tax, nak singgah rumah Tiqah, nak print kupon.. (kata hantu kupon.. =p).. pastu nak dating! kikiki

Pastu saje nak tepek gambar 'hadiah' dari Apai.. my wedding dress designer..cewahhh
Proses nak beli kain pun dah cerita jugak dekat SINI. Apai la yang bagi tips dan nasihat yang berguna masa nak design and beli kain hari tu.. Consultation free! Sape tak suke.. Itu la gunanya ada kawan belajor pesyen-pesyen.hihihi

Thank you so much lalink~
^_^



Kidal-kidal Apai ni cantik jugak tau melukis gambar model. Tergamam sekejap masa tengok dia lukis dress kawin aku dengan sekelip mata je.. hehe

Thanks a lot Apai... I love this so muchhoo!!

=)

5 comments:

oshinz said...

untungla kawan fashion designer.. hehehe. mahal tak cost?

neng ana said...

oshinz:
Mmg untunnn...hihi
Kos baju kawen ke oshinz? Kalau kain n termasuk jahit sekali utk baju laki pmpuan ada la lbh kurg rm4++. Tak sampai 500 pn..tu pn termasuk veil n tudung yg sy bt sendiri :)

Fyrose Zainuddin said...
This comment has been removed by the author.
Fyrose Zainuddin said...

Ana, maluuuuuuuuuuu... hehehe
ni sketch cincai je uall, pkai ipad x cantik sgt (alasan semata ceh~~)
Btw, Thanks for supporting bestie. LOVE U . red velvet 1 ! hehe

neng ana said...

Fyrose:
Malu ek?cepat nyorok bwh meja..hehe
Erk kt rmh xde oven la skrg.beli je la cmtu.huehehehe