About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Friday, November 9, 2012

The reception - Part 1


Assalamualaikum...


Aaaaaa...... nak tulis ape EK??
Macam banyak je nak tepek gambar..
Gambar kawin tak abis tepek lagi... Tapi terasa nak tepek gambar hanimun la pulak... haisshhhh
OKOK ikut turutan la.. Abiskan cerita kawin dulu la. Tertib katenye.....

Kali ni tepek gambar time majlis kenduri hari tu la.. Banyak sangat nak tepek ni tapi size gambar tu sume besau nau. Sabau je la nak nunggunye aih...






Kasut ni aku SUKA sangat! Dah la murah.. selesa plak tu..
Dah cerita pasal kasut ni kat SINI
Now, kasut ada tersimpan dalam kotak.. Teringin nak pakai lagi...
Tapi bila....??
Pegi lab pakai kasut ni boleh? 
-__-




Ring terselit kat reben kasut... Suka! Suka! hihi



Kak Salina and Ida sedang mentouch-up pantin...






Must have! My orang kuat yooww!


Thanks Labmates! Diorang ikut je OP soh buat gaya camne...hihihi



Ira and Kak Dina tengah sign-sign... ;D



Cute!! kikiki


Omma...gembiranya dia... :)


Oppas... Thank you bros... ;)





Simplicity! Clean n Neat! Love it!



Ayah bersalam-keruk dengan tetamu...


OK dah banyak gambar ni. Nanti sambung kat entry lain pulak. 

  


12 comments:

IMaH said...

Cantiknya baju awak! seyes..nampak gojes gila. Dan kasut tu! comel sungguh. suka part ring terselit celah reben kasut tu. Cute!

cik mah said...

cntiknyer....semua cntiklah...ooo ye..yg bekas doorgift tu cik mah beli mcm tu warna biru...bila tgok ana punya br ade idea nk deco...curi idea ek..hehhe

neng ana said...

IMaH:
Alhamdulillah...tak sesia merealitikannya.hehe =p

neng ana said...

cik mah:
Sila2kn cik mah..mst cute pny nnt.hihi

hajar hazizi said...

ana..cantik sgt majlis..nampak smooth..
baju tu ana buat dengan sape?kat mn ek...catering lak amik mana yea..share blh?

~Fara~ said...

ana.. kasut tu cantikkkk sgt2..
fara xdapat ler pkai heel, sbb kami sama tinggi.. huhuhu..

oshinz said...

paling suka gambar ring tu!! kalau kite, mesti gambar tu paling excited nak besarkan dan canvas print.

neng ana said...

Hajar:
TQ hajar..
Baju kita soh kwn mak kte jahit. Then kte patch lace sendiri
Owh tak pakai katering. Rewang2 saje.. tp kanopi n meja sewa dgn kwn ayah kt Serom 5.
Kalau Hajar nak tau detail, blh email kte ye. Nnt kte mintak detail kt ayah. Lg pn mggu ni insyaAllah kte balik kg :)

neng ana said...

Fara:

Owh yeke..tape2..pasni gi kenduri mn2 try la pakai heels.sekali sekale takpe kot.hehe

neng ana said...

Oshinz:

Yes kte pn suka! Later kte print :)

Nuriwani Hata said...

baju kawin tu cantik sangat... tempah ke beli da siap?

neng ana said...

Nuriwani Hata:
Baju ni tempah..n sebahagiannya kte buat.
Nak sewa tak?hehehe =p