About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Tuesday, July 16, 2013

Botol susu Avent & Tommee Tippee dah sampai...


Assalamualaikum...


Ada sesape nak beli botol susu tak? Haha
Ni sebab parcel dari UK dah sampai. Ada la beberapa stock botol susu Avent and Tommee Tippee.
Limited stock sebab takut takde orang beli. hehe

Ni barang dia hah.


Closer to nature bottle feeding kit bpa free 0m+
RM 285 (Exclude postage)

Box contain:
3 x 150ml bottles
2 x 260ml bottles
2 x medium flow teats
2 x fast flow teats 6 x milk powder dispensers
1 x pure soother 0-3m


Philips AVENT SCD271/00 Newborn Bottle Starter Set (Classic)
RM 120 (Exclude postage)

Box Contains
2 x Classic Feeding Bottles (125 ml) with Newborn Flow Teats
2 x Classic Feeding Bottles (260 ml) with Slow Flow Teats
1 x Bottle and Teat Brush
1 x Philips AVENT Soother (0-3 Months)
 




-SOLD-
Tommee Tippee Closer to Nature 260 ml/9fl oz Feeding Bottles (6-pack)
RM 150 (Exclude postage)

Box Contains
6 x 260 ml Closer to Nature Easivent BPA-free feeding bottles 
6 x Closer to Nature Slow Flow Easivent teats 
Instruction leaflet 



Closer to Nature Complete Starter Kit
RM 850 (Exclude postage)

  • 1 x Microwave Steam Sterilizer
  • 1 x Travel Bottle and Food Warmer
  • 2 x 5 oz. Closer to Nature Bottles with Slow Flow Nipples
  • 2 x 9 oz. Closer to Nature Bottles with Slow Flow Nipples
  • 2 x Milk Storage Lids
  • 2 x Formula Dispensers
  • 1 x Insulated Bottle Bag
  • 1 x Bottle and Nipple Cleaner
  • 1 x Milk Feeding Bib
  • 1 x Pacifier 0-3 months
  • 1 x Pacifier Holder



Ha raket squash pun ada..sebab aku and the geng yang request. hehe

Dunlop BioXLite SqRkt 30 black
RM100


Ada jugak nak beli barang lain. Macam beg ke ape kan sebab tak tau nak menjual ape. Maklumla ai bukan kaki shopping sangat.. So tak tau orang suka barang apa. Kena study lah nampaknye.haha

K, sesape nak  tanya boleh tanya.
Kalau suka email, boleh email: rudzanna@gmail.com


Selamat berpuasa! :)

7 comments:

.: a.for.ana :. said...

nak kirim salji ley x? ngeeeee~

Fyrose Zainuddin said...

na, celine na celine heheee

neng ana said...

ana:

Takyah jejauh...meh kte sagatkn ais jadi salji.hehehe ;p


Apai:

Pai, kte wassap ko status celine tu :)

zean anuar said...

salam ana,
yg Tommee Tippee Closer to Nature 260 ml/9fl oz Feeding Bottles (6-pack) tu ada lg x??

neng ana said...

zean:

Wsalam..alamak da ada org book la. Tp dia tak cnfirm lg jd amek ke tak..
Camne nk contact ek? Blh wassap/sms/call kte 012 6971015 :)

Amalina Ali said...

nnt mcm nak order botol susu baby tu. tunggu dah 8 bulan nnt baru nak usha kat ana. :)

neng ana said...

Nana:
Bole2..ni ready stock.dah tak byk.sp cpt dia dpt je.hehe
kalau nk, boleh roger2.hihi ;)

rudzanna@gmail.com