About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Monday, December 24, 2012

Hip hip horeyyy!!!


Assalamualaikum...


Akhirnyaa!!! Hip hip horeyyy!!! (Hantar jugak thesis ko kan Ana..)

Sebelum nak print tu selalu je pikir..
"Nak print ke tak ni..ok ke tak...dah siap ke belum.........."
Sampai lah prof kata dah boleh hantar pun aku still lagi berpikir-pikir nak submit ke tak... Macam tak ready je rasanya..huhu

Tapi bila dah nekad and kena hantar jugak..jadi, inilah hasilnya!
Alhamdulillah siap jugak.


Terbang lagi duaratushengget~~~~



Lepas dah hantar ni rasa semangat balik nak update blog. Nak buat review pasal kawen I pun tak habis lagi tau. Apatah lagi cerita honeymoon.. Busy nak hantar thesis katanya...huhu



*Doakan semoga examiners baca dengan hati yang lapang dan diorang submit report dengan cepat dan cepat jugakla aku viva dan lepas itu aku boleh ikot suami cecepat!! huhu

2 comments:

IMaH said...

Alhamdulillah..dah siap! tahniah. cepat review..xsabar nak baca. hehe

neng ana said...

Alhamdulillah..lapang sket kepala.hehe
InsyaAllah nnt update ek :)