About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Tuesday, July 10, 2012

Koleksi felt hand bouquet... KOLEKSI sangat! =p


Assalamualaikum....


Ingat tak dulu ada buat teaser felt hand bouquet?? =p (takde sape nak ingat pon.haha)
Kalau rasa-rasa nak tahu jugak, ce la tengok SINUN...


Ni antara koleksi yang dah pernah buat.. Koleksi sendiri ada.. Bagi orang pun ada..
Kolek-kolek.......





First trial... takde size

Biasa la.. Macam budak-budak main kawin-kawin... Asal ada je.. haha



Second trial...large size

Nampak lebih matang sikit dari first. Dah baliaq katanye... HAHA. Kena la ada unsur-unsur kemudaremajaan di situ. Yang paling penting, kekemasan adalah out. huh






Third trial... small size

WHY.SO.SWEET meh....!! HarHarHar
(Perempuan yang perasan da abis cun la nih! choii)



*Ok dah passed buat bunga tangan sendiri.. Yeayy!! Tapi mak andam punya hand bouquet pun cantik jugak. Even guna artificial flower pun still nampak macam fresh flower. Oh my.. mana satu nak guna nanti ni..




5 comments:

hajar hazizi said...

macam mn nak buat colar HB ni ek...tlg ajar boleh?

ciksusu said...

comey2!! :D

anakpakshaikh said...

comeh hb.... zura pun buat macam ni juga... tapi biasa je

~ a for ana ~ said...

CANTIK!

neng ana said...

@hajar: Act, kte pn tak tau the exact way to make that thing.kte xsna ppic plak time bt tu.huhumemula lipat net mcm bt kipas. pastu ikat ngn dawai kt tgh2 n simpulkan.then dawai tu kte cucuk kt polistrin jd colar.bt 4 set utk cucuk kt sekelilingnye..ok?hrp2 hajar blh phm.xpandai nk explain.huhu


@ciksusu: Thank you2!! ;)

@zura: zura pny pn comey jugak..hehe

@ana: TQ! =p