About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Monday, July 9, 2012

Bunga pahar


Assalamualaikum...


Aku dah proposed idea nak buat bunga pahar sendiri kat mak. Dan dia sutuju!
Rupa tak la secantik mana. Guna bahan yang paling murah di antara bunga pahar-bunga pahar yang lain.hehe






Crepe paper flower!

Tak, sebenarnya bukan nak buat bunga ni pun. Sebenarnya tersalah beli kertas. So, sesaje je try test buat bunga yang selalu orang dah penah buat tu, pastu try buat bunga telur. Sememeh je keje aku kan.huu


Ni lah rupenye......

Takde rupe lagi pun sebab belum siap.huhu. Beli kertas lain, and terus try buat bunga pahar tu. Baru buat sikit. Balik kampung, Kila and Kak Long tolong buat gak. Terus siap! Senang keja aku. Pasni boleh terus pasang net je la.. Tapi masalahnye sekarang, aku tak pandai lagi nak buat net-net tu.. Nak kena belajar lagi.huhu


*Apa yang penting, JIMAT KOS...weeee~



5 comments:

anaztasias nora aira said...

cantikla.. terus berusaha okeh :)

neng ana said...

tu la..WAJIB berusaha!hehe

~ a for ana ~ said...

wah! rajin nye!

ciksusu said...

tutorial!!!! :P

neng ana said...

Ana: Tak rajin pun tp saje gatal tangan nak try..tu yg sememeh je rupa.haha

Ciksusu: Tutorial?InsyaAllah satu masa dan ketika time rajin mendatang dan malas berpergian.huhuhu