About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Tuesday, June 19, 2012

Free hand bouquet crystal by Shajaratul Design


Assalamualaikum...


Pengantin pompuan mesti nak pegang-pegang something kan time majlis kahwin nanti? Err maksud aku macam bunga tangan la.. Kenapa EK??

Dulu time tunang iyo-iyo je aku lenjan tak nak bunga tangan ni. Aku pikir buat nyemak je benda tu. haha. Sekali bila amek gambar, memang nampak kosong pun. Cepat-cepat sepupu aku amek bunga lebihan buat hantaran bagi aku pegang. Bior nampak berseri sket katenye... Padan muka aku.haha


Untuk kahwin nanti, still tengah berpikir-pikir nak pakai ke tak nak bunga tangan ni (Boleh lagi berpikir-pikir tu...haishhh. Aku tangan skali kang! haha)
Felt flower hand bouquet tu dah ada skill, so dah boleh buat la nanti. Mak andam pun dah provide bunga tangan. Tapi dah kata mak andam kan. Mesti lah BUNGA sangat.... Tak de kelainan. Bosan. Nak cari yang lain dari yang lain sikit la.eheh. Ngade.


Nak kelainan sangat.... pakai je KAKTUS! Dulik la apa orang kata. hahaha


Nak lain lagi? Haaa meh terjah kat SHAJARATUL DESIGN.



From the fan page, Shaja provide bunga crystal, bunga dip and bunga stoking, etc untuk buat hand bouquet, bunga pahar, and bunga dulang serta yang sewaktu dengannya. Bukan stakat tu je, siap ada jual paper lantern yang comel-comel, candles, box & bag, chair ribbon... macam-macam lagi lah. Hantaran yang dia buat pun Ohoiiii kreatip betul lah! haih

Ni contoh hasil tangan





Pinor mata nengok... santeknyehhhh @_@



Siap masuk majalah Pengantin wehhh



Ohmai... suweetttnyeh



Sila lah cuci mata. Kat website dia pun ada di http://www.shajaratul.com/.

Tapi...tapi...tapii......



Dia nak bagi bunga tangan kristal (colourful colour worth Rm 180 each) kat 2 orang yang bertuah secara PERCUMA! Ye, aku ulang lagi.. It's FREE!!
Sape tak nak oii. Kalau nak ce-try-test luck, boleh la join. hehe

Syarat-syarat yang dikenakan adalah:

1. Kena la LIKE page SHAJARATUL DESIGN ni dulu..hehe
2. Jadikan salah satu gambar bunga kristal yang ada sebagai profile picture kat Facebook masing-masing sehingga 30 June 2012. Gambar boleh amek kat album ni:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.451035564501.236122.116549019501&type=3

3. Then, sharekan post ni kat wall or blog kalau ada.

4. Lepas dah singgah page Shaja tu, kenalah komen sket. At least tulislah "done"...kata syaratnye....hehe
5. Cabutan bertuah adalah ikut no. komen dan akan diumumkan pemenangnya by end of June 2012.



If sesape yang nak contact dia, boleh la roger-roger..

SHAJARATUL DUR ISMAIL

Shajaratul Design(hantaran & bunga pahar)
No 148-1,
Jalan PUJ 3/2

Shajaratul Collection (Bahan kraf & cenderahati)
Taman Puncak Jalil
Selangor
43300
Malaysia

Telephone: 603 89401187
Mobile Phone Number: Telephone: +6013 3405321


*Selamat berbungatangan! =p



3 comments:

Hunny Kitty said...

i pernah upload pasal HB cactus..cantik..

Hunny Kitty said...

lupa nak wish ..good luck...ai pun gatai nak masuk jugak nih

neng ana said...

@Hunny Kitty: Tq.. Good luck for you too ;)