About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Saturday, February 25, 2012

Adnan Sempit 2 yg super kelakar!

I don't want banana fruit 2 times... but Adnan Sempit already made it fruit 2 times!

Haaa sumpah lawak giler weh cite yg ke2 ni.. Sape yang da tengok yang first tu mesti kate tu da lawak kan? Tapi bile tengok yang ke2 ni lagi lawak nak mam! Berbaloi aku tunggu sampai kul 12 semata2 nak tengok cite nih... (gamaknye le...)




AS yang kedua ni tak banyak sangat pasal merempit la. Tapi seriously wa cakap, memang lawak sakit perut sampai datang balik batuk aku.huhu

Citenye camni, si Nadia ni memang da kemaruk betul la nak kawin ngan Adnan ni. Tapi parents Nadia tak berapa nak setuju la. So, diorang buat la deal. Adnan mesti kenajadi Transformers dalam masa 30 hari! haha lawok gile la kan jadi transformers. TRANSFORM la der... Transform jadi ahli koperasi (baca dengan KORPORAT ye kawan2 =p) untuk impresskan bapak dia depan omputih sume time meeting.

So, he takes the deal lah.. Si Nadia plak kena buktikan dia da ready untuk jadi isteri solehah katenye.....

Pum pang pum pang... Begitulah akhirnye....... =p

Ha nak tau kena pi tengok sendiri. Aku kondifen korang mesti tergelak punyelah. Walaupun ni cerita ringan untuk santai2, at least dapatla untuk hilangkan stress ke ape kan.. Bak kata atok2 aku "Comedy is the best remedy" katenye....

Yang paling kelakar part last2 tu... Gile kelakar la weh... Tak mampu nak tahan gelak dah! huhu



Oh, kulit muka Shaheizy sam nampak mulus gitu. Adakah dia juga mengamalkan produk Dr Romly?? =p 



p/s: dimana ada kemahuan, di situ ada highway!

No comments: