About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Saturday, January 25, 2014

Philips Avent COMPLETE Natural Starter Set - Set lengkap untuk baby!! ..plus 10% OFF


Assalamualaikum...


Ni nak habaq mai ni.. Philips Avent COMPLETE Natural Starter Set ni tengah murah ni tau. 50% OFF!!
Dalam ni ada beberapa item yang lengkap dah khas untuk first timer nak jadi ibu kan.. Takyah pikir dah nak beli asing-asing. Ni dalam sekotak semua dah ada..tinggal tunggu baby keluar je ha. Takyah pening-pening nak pikir. Nak bagi orang as hadiah pun boleyhhhh...hehehehe



Dalam set ni boleh dapat:

1 x Electric Steam Steriliser
1 x Manual breast pump (includes 1x125 ml bottle)
1 x Newborn Starter Set (which includes 2 x 125 ml bottles, 2 x 260 ml bottles, 1 x 0-6m soother, 1 x bottle and teat brush)
2 x Natural Feeding bottles 260 ml
2 x Teats
2 x Night-Time Soothers


Haa lengkap semua dah kan?
Botol.. sterilizer.. breast pump.. puting botol.. puting baby nk nyotnyot ponn ada..
Jual murah je ni.

**RM599**
3x installment tau
Dan..dan... 10% OFF khosss daripada sapa yang order melalui blog ni.hehehe
Kiranya dapat RM539 SAHAJA!!

Sapa nak kena order, boleh la email yeh <rudzanna@gmail.com>
or 
Boleh tengok-tengok barang lain kat FB page Gerobok Ana in UK
Banyak lagi barang-barang lain..
Ceki..ceki...cekidauuttt!!


Selain itu...ada barang Avent yang dah ready stock kat Malaysia. Ada kat rumah kak ipar..
Kalau ada yang nak, boleh dapat terus la.

Disebabkan hari ni hari Jumaat yang mulai...ini pun saya nak bagi 10% OFF ok !
Haa best tak?? =p


Starter set ni lepas 10% discount..

RM135

Boleh bagi hadiah kat kawan-kawan..sedare..adik beradik ke haa..murah niii...





Yang tadi brand Avent kan. Bawah ni pulak Tommee Tippee punya.
Dalam dia ada banyak sikit macam kat gambar ni lah..

Nak 10% discount jugak??
BOLEHHHH.... =p

RM243 SAHAJA!!
Ni pun ready stock. Boleh dapat bila-bila je..lepas dah bayaq la naa hehehe



OK tak? Murah ni..mana nak jumpa barang murah ni. Kitorang beli ni pun time tengah sale. Rasa rugi pulak tak beli lebih. Boleh la sharing-sharing dengan orang Malaysia..hihi



Owh yeee...ada lagi satu nak cakap.
TEFAL set tengah sale ni! Murah gils la Tefal kat sini. Boleh meroyan tengok. Kalau kat Langkawi sekeping  piyuk pun dah seratus lebih kan....
Ni 1 set..5 barang boleh dapat dan harganya murah nak pengsan!
(Over la sket sebab memang murah sangat.hahaha)

RM320 jek!
Siap boleh installment haa...boleh bagi adiah kat kengkawan yang nak kawin ke..hoih betuah sangat la sapa yang dapat hadiah kawin Tefal tu!hihi
Bagi kat mak kita la...mesti mak gembira dapat hadiah dari anak dia. Sape tak gembira dapat hadiah kan? Uwaa tetiba rindu mak... =')
Nak bagi kat bakal mak mertua pun boleyyy....dengan harapan boleh jadi bakal menantu yang dikasihani.huahua. Ishk jaga niat..... =p



Sale ni ada lagi. InsyaAllah... Nak order, boleh roger-roger yee

=)

Jumpalah kite di.....

<rudzanna@gmail.com>


hehe.TQ!


4 comments:

Daish Hamzar said...

Neng ana..mcmne nk wat isntlmt yg complete set 2...

neng ana said...

Daish Hamzar...boleh email saya kt rudzanna@gmail.com

tmosscake said...

Salam sis, berminat tuk dropship. Ada x? Email ke fatimah.jumiran@gmail.com

neng ana said...

tmosscake:

Saya dah email..nnt tgk email k ;)