About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Saturday, October 5, 2013

Baju sejuk murah je beli kat Mines


Assalamualaikummmm.....


Ha panjang sket bagi salam sebab dah laaaaaaaaaamaaaaa tak update blog. Ngehngeh

Banyak benda nak cite tapi banyak malas nak tulis. haha

Sekarang, kehidupan dah kembali normal. Ceh normal sangat... Yela normal pada aku dah tak payah sebuk-sebuk pikir pasal kerja..labwork..thesis..paper..blablabla...
Sekarang cuma tengah menunggu hari je..bukan menunggu hari beranak ye kekanak.. -__-"
Menunggu hari untuk macam-macam lah.. Tak sabor..tak sabor...!

Preparation untuk pegi uk tak la banyak mana pun. Cuma dah beli luggage n baju sejuk je..
Ha baju sejuk ni beli kt Mines.
Memula berkenan nak beli yang bulu kambing ni. Murah jugak. 70% discount ko sapa tanak grab kan..



RM 140 saje!
(Buli Leha soh jadi model sat)


Pastu SA tunjuk la lagi satu yang lagi sesuai untuk suhu minus. 
90% down feather cuma RM 99 je! Tengah promotion katenye..
Dah alang-alang boleh tahan sejuk yang teramat, aku pun beli lah. Aku kan tak tahan sejuk. Kena cari material yang paling tertahan sekali suhu rendah. 
Rejeki di depan mata, lagi lah tengah ada promotion.
Memang aku grab je la.. Jimat pun jimat. hehehee



Brand apa?

Entoh..... 
Like I care...buahahahahaha


Nak beli kat mana?
Nama kedai dia Wings. Dalam Voir Gallery. Tingkat 3 (kot). Dalam Mines.

OK settle baju. Nak kena beli stokin, stok makanan and ye jangan lupa benda penting. Kena buat Tb test lagi. Urrrggghhhhhhh *%##!@#$



2 comments:

cintabella said...

bestnye :)

neng ana said...

Ely:

Lebih excited nk jmp suami sebenarnye.hehe