About Me

My photo
Nyong iki asal'e wong jowo. Harus ngomong'e jowo. Sitik-sitik iso lah..hehe

Saturday, October 5, 2013

Happy anniversary, husband!


Assalamualaikum...


Malam 28 Seprtember 2012 tarikh nikah kitorang.
And now dah setahun pun.. Sekejap je masa berlalu. Rasa macam baru je semalam nikah.hehe

Tak dapat nak celebrate sesama.. Sorang kat sana, sorang lagi kat sini. Sedih wooo...sobsobss
Tapi bagi mengubati hati yang sedey ini..aku buat la kek. dah lama tak baking ni. Tetibe nak buat red velvet.


Cacaaaaannngggg!




Owh how I miss baking..

Gembira dapat bake kek anniversary sendiri.. Tinggi tu...siap boleh buat 3 layer lagi. Selalu dapat buat 2 layer je.
Gembira, gembira...! walaupun makan sendiri.hehe

Oh resepi aku google je. Kek pakai resipi onglain, cream pakai resipi onglain. Mana google ntah tak jumpa dah. Takpe, banyak je jumpa kalau google.


Selamat ulangtahun perkahwinan suamiiiiii!!!!!
InsyaAllah kalau umur panjang, next year kite celebrate sesameee
Aminnn

=)))

No comments: